Programa 14F
PROGRAMA D’ACCIONS 14 F

ORGANITZA: PLATAFORMA L’H PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA
LLOC: INS. LLOBREGAT (PRAT DE LA RIBA, 11-17)

Prat de la Riba, 11
18.00 – 18.20h: CONCENTRACIÓ al carrer davant l’entrada de l’institut. CAÇOLADA/XIULADA  I PENJADA DE PANCARTA. Porteu la samarreta groga. FEM SOROLL I VISIBILITZEM EL CONFLICTE!!!

AULA 6
18.30 h:  XERRADA-COL.LOQUI “L’EDUCACIÓ EN TEMPS DE NEOLIBERALISME”, a càrrec de  ROSA CANYADELL i EMILI CORTAVITARTE.

20.00 h: ESPAI ESTUDIANTS, “ASSEMBLEARISME I RESISTÈNCIA: PER UNA SOCIETAT PARTICIPATIVA”.  Taula Rodona amb: NÚRIA COMERMA (Mov. Assembleari 15M BCN; Lluita universitària), JULIO CASAS (Mov. Assembleari 15M BCN; Habitatge), VÍCTOR PIJUAN (Ass. Estudiants L’H),OSCAR CABREJAS (Acampada Martorell)

AULA 4
18.30 h i en endavant:  ESPAI DE TREBALL,   paral.lelament a les activitats de divulgació, disposarem d’un espai alternatiu obert a trobades, comissions i/o debats espontanis. Per als qui vulgueu anar per feina!!!

AULA 6
21.00 – 22.00 h: ASSEMBLEA OBERTA. Valoració de la jornada, properes accions, creació de comissions de treball i debat…

ESPAIS A DETERMINAR
22.30 h: SOPAR DE CARMANYOLA
23.30 h en endavant: COMISSIONS DE TREBALL i DEBAT

10 comentaris:

 1. Un alumne de santa Eulàlia , amb una certa manipulació del seu profe ( d'aquesta que le agrada tant al ministre d'educació perdon al ministro d educacion) ha fet un facebook que es diu alumno indignadisimo para que sigui utilizat per part dels alumnes de L'hospi per organitzar l'espai que haurien de tenir en la ocupació del dia 14 . dem difusió entre els nostres alumnes perque s'autorganitzin?

  ResponElimina
 2. A veure, us proposo una idea per realitzar durant la tancada. Una xerrada-col·loqui de la Rosa Cañadell sobre "L'educació en temps del neoliberalisme". Ja ha fet diverses vegades aquesta xerrada i potser alguns/es de vosaltres hi éreu quan en va fer una de semblant al grup d'indignats acampats a la Plaça de l'Ajuntament de L'Hospi l'estiu passat.
  Podria ser cap a les 19h de la tarda o una mica més tard, però no pas gaire més. Cal tenir-ho en compte per poder quedar amb ella en ferm.
  Ja valorareu i direu.
  Salut.
  Pep

  ResponElimina
 3. Gràcies per la proposta Pep, prenem nota. Si et sembla esperem uns dies més com havíem dit (fins dimecres)per veure quines altres propostes sorgeixen i tancar el tema.
  Anna

  ResponElimina
  Respostes
  1. Em sembla vergonyòs que es convidi a un sindicat USTEC i no a la resta. Aquesta gent està sempre a la que salta ocupant tots els espais

   Elimina
  2. Molt bé Eugeni:

   La proposta de tancades és unitària, i unitària hauria de ser la xerrada...

   Elimina
  3. Vam mantenir durant 7 dies convocatòria oberta per rebre propostes d'activitats (tal com es va decidir en l'assemblea)i ningú dels que ara parleu heu proposat res en aquest temps. Ningú ha convidat a ningú, hem elaborat la programació a partir de les propostes que voluntàriament se'ns han ofert. Heu reaccionat una mica tard, companys, podríeu haver participat constructivament abans fent propostes i col.laborant enlloc d'esperar a veure què feien els qui currem per després criticar, però en fi, ja sabem com funcionen les coses: 2 treballen i 10 critiquen. Per cert, l'Emili Cortavitarte no és de la Ustec i no en dieu res. Ah, i la proposta de la xerrada en questió ha estat penjada en aquest bloc només com a proposta abans d'elaborar-se el programa en espera de veure les reaccions del personal i decidir si la fèiem o no, i, si mireu el fil de comentaris, ningú s'ha molestat en fer-ne cap, de comentari, fins avui que ja està tancat el tema. Com podeu imaginar, un programa no es pot improvisar l'últim dia. Apa, salut!

   Elimina
 4. El dimecres passat a la assemblea del Santa Eulàlia vaig proposar dues coses que van semblar interessants i que es podrien discutir el dia de la tancada. Són:
  -Expandir la nostra idea d’unificació per altres municipis. Així podríem tenir una xarxa de connexió intermunicipal més ràpida i eficaç per un ampli territori.
  - Fer una cadena humana que unís tots els centres de l'Hospitalet un dissabte a determinar .
  Vicky

  ResponElimina
 5. Gràcies Vicky, crec que són temes molt adequats per discutir en grup tancat a partir de les 22h, ja que vam dir que un dels nostres objectius és que la tancada ens servís, a més a més de visibilitzar el conflicte cara l'exterior, per sortir d'allà més organitzats i amb propostes concretes d'acció per continuar endavant. M'ho apunto!
  Anna

  ResponElimina
 6. Vicky, em sembla molt interessant la teva segona proposta, comptant que serviria per unir els centres de primària, de secundària i d'adults en una mateixa acció. Caldrà treballar-hi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Se m'ha acudit una idea per discutir i si és cau portar-la a terme més endavant. Si aconseguim coordinar tota la comunitat educativa, estaria bé convocar una festa de primavera en defensa de l'escola pública a nivell municipal (seria molt gran si també ho fessin altres municipis el mateix dia!)amb activitats per a totes les edats, amb l'objectiu principal de fer visible l'enamorament per la pública. Es podria aprofitar per a fer una recollida massiva de signatures (que es podria reforçar amb una recollida de signatures via xarxa, com actuable etc. ), implicar l'ajuntament, associacions veïnals, ex-alumnes...

   Elimina